У Каховці на "діалог" із Януковичем журналістів теж не пустили

П'ятниця, 22 лютого 2013, 16:58

На телеміст із президентом у Каховці журналістів газети "Каховські новини" не допустили на знімальний майданчик на підприємстві "Грін Тім".

Охорона підприємства не пускала журналістку, посилаючись на необхідність дозволу, і вимагала вимкнути відеокамеру.

Комерційний директор ТОВ "Грін Тім" аргументував заборону тим, що в працівників газети немає якогось "листа" і вони перебувають на території приватного підприємства, пишуть "Каховські новини".

На запитання, що за листи потрібні, щоб бути присутніми при спілкуванні президента Віктора Януковича з людьми, він не відповів.

Згодом у спірну ситуацію втрутилася прес-служба Херсонської облради. На запитання, чому журналістів не допускають усередину для висвітлення заходу, представники облради сказали, що захід не для журналістів, а для людей.

Однак спроба журналістів прорватися через пост охорони не в якості журналістів, а як звичайні громадяни, теж не принесла результату.

Видання зазначає, що про місце увімкнення в "Діалог із країною" не було повідомлень ні в пресі, ні на заходах Каховського виконкому й інформація надійшла "з неофіційних джерел".  

Мер міста Карасевич, його заступник Пуляєв були на знімальному майданчику задовго до початку прямого ефіру, зазначають "Каховські новини".

ТОВ "Грін Тім" займається закупівлею, зберіганням і продажем овочів. 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News