Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі вибирають заміну депутату

Неділя, 24 лютого 2013, 18:31

В Одесі проходять проміжні вибори в Одеську міськраду за мажоритарним округом № 13 в селищі Котовського.

Раніше депутатом міськради був Геннадій Труханов, який був обраний до Верховної Ради.

На його місце претендує колишній віце-губернатор, помічниця Труханова, регіонал Людмила Варавва

Від партії Свобода за місце бореться Ігор Тимощук і від об'єднаної опозиції - Олександр Сомов.

Як повідомили в Комітеті виборців України, станом на 15:00 дільниці відвідало близько 20% виборців.

"До 11-ї ранку на нашій дільниці проголосували всього 111 осіб. Після обіду голосувати стали інтенсивніше", - сказав спостерігач від КВУ на дільниці Віталій Устименко, слова якого наводить Думская.net.

За результатами екзит-полу, який проводить Центр політичних досліджень, ніяких сюрпризів після підрахунку голосів не буде, на всіх дільницях впевнено лідирує один і той же кандидат.

За даними спостерігачів КВУ в день виборів на вулицях округу, де проходять вибори, в порушення законодавства висять сіті-лайтів, з яких Геннадій Труханов агітує за кандидата від Партії регіонів Людмилу Варавву.

 

Як передає видання "Виборчком", комісія на дільниці № 050075, як мінімум на частині бюлетенів, не поставила штамп "вибув" перед прізвищем кандидата від партії "УДАР", який вибув із гонки напередодні.

Як пояснив голова Одеської обласної організації "Комітет виборців України" Анатолій Бойко, небезпека такої недбалості полягає в тому, що якщо кількість виборців віддали свій голос за цього депутата досягне 10% то результат виборів на цій дільниці може бути оскаржений і визнаний недійсним, оскільки люди проголосували за фактично неіснуючого кандидата.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...