Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко відмовився від обстеження в лікарні МОЗ

Понеділок, 25 лютого 2013, 17:13

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився від комісійно-інструментального обстеження в одній із державних лікарень за участі медика клініки "Оберіг".

Про це йдеться в повідомленні Державної пенітенціарної служби.

"ДПтС нагадує, що після виписки з Київської універсальної медичної клініки "Оберіг", засудженому Луценку лікарями цієї лікарні було рекомендовано амбулаторне лікування в умовах пенітенціарної установи", - заявили у прес-службі відомства.

"Після завершення амбулаторного лікування, медики клініки "Оберіг" рекомендували Луценку пройти контрольне амбулаторне обстеження (про це йдеться у виписці засудженого з лікарні)", - додали в пенітенціарній установі.

"Саме тому, сьогодні, після завершення рекомендованого амбулаторного лікування, Луценку лікарями було запропоновано провести комісійно-інструментальне обстеження в одному із закладів Міністерства охорони здоров'я за участі медика клініки "Оберіг". Від проведення запропонованого обстеження засуджений відмовився", - йдеться у заяві.

"Цю відмову було заактовано у встановленому порядку лікарями в присутності співробітників Менської виправної колонії (№91)", - додали у прес-службі.

Як відомо, 23 січня Луценку було видалено поліпи, він проходив курс інтенсивної терапії.

30 січня його без проведення другої операції і закінчення курсу реабілітації вивезли до колонії.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування