Прокуратура відступила перед страйкарями-маршрутниками

Вівторок, 26 лютого 2013, 14:01

Прокуратура Київської області вирішила перевірити законність результатів конкурсу з перевезень пасажирів на приміському й міжміському маршрутах області.

Про це заявив заступник прокурора Київської області Сергій Домбровський, передає прес-служба прокуратури області.

"Ураховуючи гостроту питання, прокуратура області вже сьогодні розпочинає перевірку, і найближчими днями буде дана оцінка, наскільки законно чи незаконно був проведений цей конкурс", - заявив Домбровський.

Він додав, що приймає заяву від перевізників, відповідь на яку вони отримають найближчими днями: "Ми приймаємо цю заяву й відреагуємо днями".

Як відомо, у вівторок підприємці-перевізники області на знак протесту проти дій Київської обласної адміністрації вийшли на мітинг і оголосили бойкот.

Транспортники відмовилися перевозити пасажирів з Боярки, Вишневого, Віти-Поштової, Гатного, Коцюбинського, Тарасівки, Софіївської та Петропавлівської Борщагівки.

У такий спосіб вони виявили незгоду з конкурсом, проведеним ще влітку обладержміністрацією Київської області, за результатами якого майже всі маршрути дісталися перевізникові з Одеської області. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування