У Азарова застерігають, що опозиції не варто зривати "активність" Януковича

Вівторок, 26 лютого 2013, 19:41

Кабінет Міністрів відкритий для обговорення держпрограми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки і вважає контрпродуктивними можливі спроби зірвати її обговорення.

"Уряд готовий до діалогу з опозицією в процесі обговорення цієї програми", - сказало агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, близьке до Кабміну.

Як відомо, Кабмін 27 лютого проведе розширене засідання за участю президента Віктора Януковича, на якому розгляне держпрограму активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки.

При цьому офіційний сайт Кабміну у вівторок повідомляє, що "для участі у засіданні Кабінет Міністрів запрошує народних депутатів".

"У зв’язку з обмеженою кількістю місць у залі, прохання делегувати від кожної фракції Верховної Ради її керівника та одного представника", - йдеться у запрошенні.

При цьому співрозмовник в Кабміні додав: "Можливі спроби зірвати це обговорення не мають ніякого сенсу, так як в такому випадку їх ініціатори будуть ломитися у відкриті двері".

"Ефективність подібних деструктивних дій буде на рівні тієї, яку досягли лідери опозиції при блокуванні парламенту, тобто нульова", - сказав він.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що прийде "зі своїм баченням розвитку країни".

У партії "Удар" заявили, що її представники на розширене засідання Кабміну не підуть.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування