Яценюк: Опозиція збирає підписи за відставку Азарова

Середа, 27 лютого 2013, 11:50

Опозиція розпочинає збір підписів під резолюцією про відставку уряду.

Про це заявив один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк, передає прес-служба Фронту змін.

"Опозиція вимагатиме відставки уряду через резолюцію недовіри і відставки президента, який призначив цей бездарний уряд", - заявив Яценюк після того, як депутати від "Батьківщини" залишили засідання уряду.

"Опозиція, яка представляє половину країни, хотіла сьогодні започаткувати нову політичну традицію, коли ми приходимо до уряду, виставляємо свої політичні вимоги і, найважливіше, - представляємо свій план розвитку країни", - наголосив він.

Яценюк наголосив, що "Батьківщина" мала намір представити 42 законопроекти, які, на переконання опозиції, повинні бути негайно прийняті: "Але цей уряд і президент навіть побоялись дати слово опозиції".

"Ці люди не готові слухати і не готові нічого робити для своєї країни. Вони готові робити тільки для себе, тільки для партії влади", - підкреслив він.

Яценюк підкреслив, що опозиція негайно розпочинає процес збору підписів під резолюцією недовіри Кабінету міністрів: "Будемо розглядати це питання в найкоротші терміни на сесії парламенту".

Він нагадав, що відповідно до закону, резолюція про недовіру уряду потребує 150 підписів депутатів.

"А далі ми хочемо побачити як депутати-мажоритарники, в тому числі й ті, які називають себе начебто опозицією, а також комуністи, висловлять свою позицію щодо діяльності цього уряду".

"Наша позиція дуже чітка. Ми знаємо, що робити в країні, в нас підготовлені закони. Ми будемо вимагати відставки уряду через резолюцію недовіри і відставки президента, який призначив цей бездарний уряд", - наголосив Арсеній Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування