Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддю, що засудив Пукача, не позбавляли посади

Середа, 27 лютого 2013, 15:50

Суддя Андрій Мельник залишається виконувачем обов’язків заступника голови Печерського суду.

Про це йдеться у відповіді голови суду Інни Отрош на запит "Української правди" щодо призначення виконувачем обов’язків заступника голови суду Родіона Кірєєва.

Отрош вказала, що відповідно до ч.2 ст.20 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" заступник голови місцевого суду призначається на посаду строком на п’ять років із числа суддів цього суду Вищою радою юстиції за поданням відповідної ради суддів.

Штатним розписом Печерського районного суду Києва в суді передбачено 2 посади заступника голови суду.

Причину призначення саме Кірєєва Отрош пояснила тим, що 14 лютого 2013 таким було рішення зборів суддів Печерського районного суду.

Кірєєв тимчасово здійснюватиме організаційні повноваження в приміщенні суду по вул.Гайцана, 4, в м.Києві.

Разом з цим, в.о.заступника голови суду Андрій Мельник, строк повноважень заступника голови суду у якого закінчився 27.09.2012, відповідно до п.5 Рзділу ХІІІ "Перехідні положення" вищевказаного Закону, до призначення у встановленому Законом порядку заступника голови, продовжує виконувати обов’язки заступника голови суду.

Як відомо, минулого тижня на запитання, чи є Мельник виконувачем обов’язків заступника голови суду у приймальні Отрош повідомили, що він цю посаду вже не займає.

Як відомо, Андрій Мельник засудив до довічного ув’язнення Олексія Пукача за вбивство Георгія Гонгадзе, а Родіон Кірєєв засудив до 7 років ув’язнення Юлію Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування