Мер Донецька закликав рівнятися на Ахметова і Колеснікова, а не на Кличка

Середа, 27 лютого 2013, 19:53

Політичні супротивники Партії регіонів обливають її брудом від власного безсилля.

Про це у середу на конференції Донецької міської організації всеукраїнської організації "Молоді регіони" заявив Донецький міський голова Олександр Лук'янченко.

"Почесно, що сьогодні Донецьк, Донбас є батьківщиною нашого президента і сьогодні та вся грязь, яка поширюється в засобах масової інформації, вона від безсилля, від того, що не можуть краще, не можуть більш планомірно і поступально вирішувати питання", - сказав мер.

На його думку, завдання Партії регіонів - стати політичною силою, яка має зробити Україну однією з найбільш цивілізованих європейських країн.

Лукьяченко підкреслив, що члени Партії регіонів вже це роблять. Так він зазначив, що на підприємствах групи "СКМ" "регіонала" Ріната Ахметова працюють близько 300 тисяч осіб.

"Він (Ахметов) присвятив себе футболу, створив одну з кращих європейських команд, кращу команду України", - цитують мера "Новости Донбасса".

Лукьяченко заявив, що депутат від Партії регіонів Борис Колесников "відродив у Донбасі хокей і допоміг вийти з тієї ситуації, яка була напередодні Євро-2012".

"Його сьогодні критикують. "Хюндаї" ходять погано і т. д. Але якби не було тих зусиль, ми б не мали Євро-2012 і ми б не змінили ставлення Європи до України. Тому що напередодні Євро-2012 говорили, що в Донецьк не можна приїжджати, що тут бандити вб'ють і щось ще зроблять, і не рекомендували", - сказав мер.

Міський глава згадав, як він переконував європейських чиновників у тому, що негативна інформація про Україну в ЗМІ напередодні Євро-2012 з'являється з подачі "спортивних конкурентів", які зацікавлені у зриві його проведення.

Мер також заявив, що екс-нардеп від ПР Ігор Гуменюк "відродив у Донбасі і в Україні великий теніс", а депутат Юрій Чертков - кінний спорт.

Лук'янченко відзначив, що політичні конкуренти Партії регіонів працюють на себе, а не на Україну.

"Найбільші 2 спортсмена - Віталій та Володимир Клички. Сьогодні партія "Удар" - кумир молоді, але ці люди, на жаль, в Україні не провели жодного змагання, не показали свою майстерність на рідній землі, а просто-напросто заробляли серйозні фінансові ресурси для себе. Давайте порівняємо і задумаємося над цим: кого підтримувати і з ким іти вперед", - сказав Лук'янченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування