Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонал" злякався і вирішив зібрати живі підписи проти Власенка - депутат

П'ятниця, 1 березня 2013, 18:02

Глава Комітету з питань регламенту, член фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко у терміновому порядку викликає депутатів-"регіоналів" на засідання 2 березня.

Про це повідомив перший заступник глави регламентного комітету Андрій Пишний, якого цитує прес-служба партії "Батьківщина".

Метою цього скликання, за його словами, є зібрання "живих" підписів депутатів-"регіоналів" під сфальсифікованим рішенням щодо позбавлення депутатських повноважень депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка.

"Вочевидь, після звернення лідера фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка до Генпрокуратури з вимогою порушити справу через фальшування протоколу регламентного комітету, яким відбирають мандат у Власенка, голова комітету вирішив швидко зібрати "живі" підписи", - сказав Пишний.

Він підкреслив, що такі дії з боку представників провладної партії є прямим порушенням законодавства та підлягають кримінальній відповідальності.

"Іще раз заявляю, що жодного рішення чи проекту рішення стосовно здійснення депутатських повноважень депутата Власенка на регламентному комітеті розглянуто та прийнято не було", - зазначив він.

"Тому будь-які документи-рішення регламентного комітету, з підписами чи без них, є недійсними", - підсумував Пишний.

Як відомо, спікер Володимир Рибак подав до ВАСУ подання щодо позбавлення бютівця Сергія Власенка депутатського мандату.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...