Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Єгипті загинула українська актриса. Страховики відмовились оплатити лікування

Понеділок, 11 березня 2013, 07:32

В Єгипті трагічно загинула актриса Оксана Гайвась, онука видатного українського архітектора Анатолія Добровольського.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на "Форум порятунку Києва".

"8 березня 2013 року в Єгипті трагічно загинула актриса, художниця Оксана Гайвась, онука видатного українського архітектора Анатолія Добровольського - головного архітектора Києва в 1950–1955 роках, автора проекту відбудови Хрещатика, аеропорту "Бориспіль", готелю "Москва", Московського мосту", - сказав головний координатор "Форуму" Віталій Черняховський.

За його словами, катаючись на квадроциклі в пустелі, Гайвась, впала з машини і вдарилася головою.

Після трьох днів перебування в комі, не приходячи до тями, вона померла.

Фото з Facebook Оксани
Фото з Facebook Оксани

Як зазначається у повідомленні, страхова компанія "Провідна" заявила, що не вважає смерть української туристки страховим випадком і відмовилася оплачувати лікування Гайвась.

За доставку тіла загиблої на батьківщину комерційна фірма, пов’язана з туроператором вимагала у матері загиблої Тетяни Добровольської понад 4 тисячі доларів.

Як розповіла мама дівчини Тетяна Добровольська, страховики пояснили, що катання на квадроциклах розцінюється як заняття екстремальними видами спорту, що не покривається страховкою, пише газета Сегодня.

Також вони відмовилися оплатити доставку тіла дівчини в Україну. "Коли наші друзі підняли скандал, нам допомогло МЗС, посольство України в Єгипті привезе Оксану безкоштовно", - сказала Добровольська. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування