Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко про Януковича: якщо прокинеться і згадає про Люсю, то начувайтеся

Понеділок, 11 березня 2013, 14:04

Бютівець Сергій Власенко передав у понеділок свою скаргу до Євросуду з прав людини щодо позбавлення його депутатського мандату.

Про це він заявив на брифінгу у понеділок.

"Тільки що в Євросуд було відправлено мою скаргу, яка датована сьогоднішнім числом. Мова йде про те, що під час позбавлення мене депутатських повноважень було порушено низку положень і статей Європейської конвенції з прав людини, зокрема мова йде про порушення статті 6 (право на справедливий суд, статті 13, 18, порушення 1–го протоколу до Європейської конвенції", – повідомив Власенко.

Він також не виключає, що найближчим часом може відбутися його арешт.

Зокрема, за його словами, проти нього лишаються порушеними три справи.

"Перша –про те, що я викрав власний автомобіль. Друга – про розбій, зокрема про те, що 2 роки тому у всіх відомої громадяночки було забрано мобільний телефон, який їй було повернуто через 10 днів, о 8 годині ранку, коли вона прийшла до мене додому, і почала грюкати ногами в двері. але розбій нібито я вчинив", – зіронізував Власенко.

"Наскільки я знаю з розбоєм у них не дуже виходить, ... То вони хочуть перекваліфікувати у нанесення легких тілесних ушкоджень. Щодо третьої справи, то мені поки не відомо склад злочину" – пояснив він.

Екс-депутат також висловив впевненість, що його позбавили мандата не з волі Рената Кузьміна чи Андрія Портнова, а особисто президента Януковича.

Власенко не виключив, що подібне загрожує і іншим його колегам.

"Це залежить від того, в якому настрої він прокинеться. В доброму – значить нічого не загрожує, а якщо в поганому і згадає про Люсю, то начувайтеся", – сказав екс-депутат.

Власенко також заявив, що його ніколи не цікавив депутатський мандат як такий, а він його використовував лише для ефективного захисту Юлії Тимошенко.

Власенко також не вважає доцільним, що фракція якось стримувала прихід на його місце нового депутата.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування