"Регіони" просять покарати "свободівців" за прапор. Ті кричать про репресії

Понеділок, 11 березня 2013, 14:41

Хмельницька міськорганізація Партії регіонів звернулася до міськвідділу міліції з проханням притягти до кримінальної відповідальності активістів "Свободи" за спалення їх прапора.

Як повідомив заступник глави облорганізації Партії регіонів Михайло Войтюк, цю заяву вони направили у міліцію 9 березня.

Він зазначив, що такими діями "свободівці" продемонстрували нетерпимість і нетолерантність до іншої політичної сили та її прихильників, порушували громадський порядок та знищили офіційну символіку партії влади, "зачепивши інтереси членів Партії регіонів".

"У такому руслі змагання між політичними опонентами не можуть відбуватися. Бо це викликає нагнітання психозу. Це силовий метод, який не робить честі "Свободі", - цитує Войтюка УНІАН.

У свою чергу, в прес-службі Хмельницької організації "Свободи" повідомили, що після спалення прапора в Хмельницькому розпочалися політичні репресії проти "Свободи".

Зокрема, як повідомили в прес-службі, увечері 10 березня в житло помічника-консультанта народного депутата Дмитра Бакальца прийшли двоє працівників міліції для виклику на допит з приводу участі в акції до дня народження Тараса Шевченка.

"При цьому міліціонери всіма силами намагалися чинити психологічний тиск на "свободівця" і членів його сім'ї", - наголошується в повідомленні.

"Свобода" розцінює це як спробу Партії регіонів використати міліцію як інструмент розправи з політичними опонентами в Хмельницькій області", - уточнили в партії.

Як відомо, 9 березня у Хмельницькому біля пам'ятника Тарасу Шевченку активісти обласної організації "Свободи" спалили прапор Партії регіонів на знак протесту проти політики чинної влади.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...