Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові курсанти виконують роботу комунальних служб

Понеділок, 11 березня 2013, 18:32

Більше 500 військовослужбовців Харківського та Чугуївського гарнізонів допомагають комунальним службам у розчищенні громадських місць від снігу.

Про це повідомила прес-служба Харківської міськради.

Згідно з інформацією, на Харківщині військовослужбовці чистять дороги і тротуари, готують до застосування спеціальну техніку в разі виникнення такої необхідності.

"У ніч з 10 на 11 березня на більшості території Харківської області випало до півмісячної норми опадів у вигляді снігу. У другій половині понеділка інтенсивність снігу значно збільшилася", - зазначили у відомстві.

У зв'язку з цим "харківський міський голова Геннадій Кернес звернувся до командування місцевого гарнізону з проханням допомогти в прибиранні громадських місць".

"Більше 400 курсантів Харківського університету Повітряних сил і Гвардійського факультету військової підготовки НТУ "ХПІ" вже працюють на вулицях Динамівській, Трінклера, Весніна, Полтавський Шлях і Кошуба", - заявив начальник Харківського гарнізону Олексій Середа.

"Командири інших військових частин отримали моє розпорядження щодо прибирання доріг якнайдалі від своїх об'єктів, щоб допомогти місцевим комунальникам", - додав він.

Згідно з повідомленням прес-служби Харківської міськради, ще 100 військовослужбовців прибирають сніг у Чугуєві.

Крім того, за інформацією відомства, сніг у місті прибирали 1859 комунальних робітників та 22 одиниці техніки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування