Власенко піде у Раду розбиратися з карткою

Понеділок, 11 березня 2013, 19:49

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко, якого суд позбавив депутатського мандату, у вівторок таки з'явиться у Верховній Раді.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Насправді моя депутатська картка повинна зараз бути деактивована або заблокована за розпорядженням голови Верховної Ради. Наразі мені не відомо про існування такого розпорядження", - заявив він.

"Я хочу нагадати, що у нас два депутати – пан Домбровський і пан Балога нібито були позбавлені статусу депутата ще півтора місяці тому, при цьому вони з'являються в парламенті, голосують, беруть участь у обговореннях тощо", - нагадав Власенко.

"Тому поки що немає розпорядження голови ВР про блокування моєї картки. Я сподіваюся, що у вівторок я буду у парламенті, і ми це питання будемо з'ясовувати", - повідомив він.

Окрім того, Власенко наполягає на тому, що Генпрокуратура готує ще три кримінальні справи проти нього, однак нових повісток в ГПУ він не отримував.

"Жодної повістки на сьогоднішній день, жодного повідомлення про явку я на руках не маю, тому у мене немає обов’язку відвідати Генеральну прокуратуру…", - заявив він.

Нагадаємо, Генпрокуратура заявила, що арештовувати Власенка поки не збираються.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування