Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Винуватець ДТП зі швидкою у Феодосії є співробітником СБУ

Вівторок, 12 березня 2013, 10:42

СБУ підтвердила причетність свого співробітника до ДТП у Феодосію, у результаті якого загинули 2 лікаря швидкої допомоги й ще 3 людини були госпіталізовані.

Про це говориться в повідомленні прес-служби СБУ.

"Служба безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих з приводу трагедії та запевняє, що всі обставини події будуть ретельно розслідувані, а винні понесуть покарання  відповідно до діючого законодавства України", - сказано в ньому.

У повідомленні відзначається, що за даним фактом прокуратурою м. Феодосії зареєстровано кримінальне провадження, яке буде передано до Прокуратури АР Крим.

Всі фото kafanews.com 

Як відомо, у суботу швидка допомога з маячками й сиреною везла в лікарню молодого хлопця в критичному стані. На перехресті в них урізалася машина Volkswagen, за кермом якої й був співробітник СБУ.

"Сьогодні загинув мій батько, загинула фельдшер у якої була дитина, а знаєте через що? Мій тато й фельдшер рятували життя молодого хлопця, стан у нього був критичний, його везли із сиреною й маяками. Але тому що погонам закон не писаний, і правила дорожнього руху теж, у них, порушуючи всі правила, ударила тачка в якій летів Сбушний мажор, якого зараз відмазують", - написав у соціальній мережі син загиблого лікаря Олег Сергєєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування