Могильов не визнає Меджлісу кримських татар

Вівторок, 12 березня 2013, 18:14

Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов вважає, що Меджліс кримськотатарського народу перебуває поза правовим полем України.

Про це він заявив на прес-конференції за підсумками засідання Радміну АРК.

Водночас, посадовець зазначив, що готовий співпрацювати з Мустафою Джемільовим та Рефатом Чубаровим, але не з Меджлісом.

"Меджліс - це структура, яка знаходиться не у правовому полі України. Я готовий спілкуватися з народним депутатом України Джемільовим, з депутатом ВР Криму Чубаровим, але це слово (Меджліс) давайте приберемо", - сказав Могильов.

На запитання журналістів, чому на нараді під керівництвом глави уряду Криму з питання розвитку підприємництва на плато Ай-Петрі були присутні члени Меджлісу, Могильов пояснив, що проводив діалог з підприємцями.

"Я проводив цю нараду з представниками підприємців, які працюють на Ай-Петрі, і з нашим Рескомнацем. Жодних інших структур я там не бачив", - повідомив прем'єр.

Як підкреслив глава уряду АРК, він знайшов повне взаєморозуміння з представниками підприємців, які готові вкладати свої кошти у розвиток Ай-Петрі як єдиного туристичного об'єкта, з дотриманням усіх санітарних норм.

Як відомо, Меджліс - представницький орган кримських татар, подібний до парламенту.

Державне інформаційне агентство "Укрінформ"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News