Власенко звинувачує Портнова, той каже про чорну смугу в житті

Четвер, 14 березня 2013, 19:12

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко звинувачує радника президента Андрія Портнова в організації свого переслідування.

Про це Власенко сказав у інтерв'ю "Українській правді".

"Я думаю, що він (Портнов) ідеолог всіх цих так званих юридичних схем. Все, що стосується переслідування Григорія Немирі, все, що стосується мого переслідування - я переконаний, що цим займається Андрій Портнов", - зазначив юрист.

На його думку, "всі рішення, які стосуються справи Тимошенко, приймає особисто Віктор Федорович Янукович".

"Зрозуміло, що він не вникає в деталі. Але, умовно кажучи, команду запресувати людину, наїхати дає особисто Янукович. Зрозуміло, що частину роботи виконує Кузьмін, частину – Портнов, частину – Лукаш...", - сказав Власенко.

Він пояснив, що "приблизно з лютого 2012 року раптом суди почали виносити абсолютно бєспрєдєльні рішення проти мене в цивільних справах".

У свою чергу, Андрій Портнов у коментарі "Українській правді" відкинув звинувачення Власенка.

"Втрата можливості у Власенка виїжджати за кордон, втрата адвокатського свідоцтва, мандата депутата й особистого майна - це все можна пояснити звичайною невдачею. Якщо й далі буде тривати така невдача, то може дійти до втрати ще ідентифікаційного коду зі свідоцтвом про народження. Напевно, це все-таки чорна смуга в житті", - сказав Портнов.

Повний текст інтерв'ю Власенка "Українській правді" читайте тут:

Сергій Власенко: Команду запресувати людину або наїхати дає особисто Янукович

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування