Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко бачив Льовочкіна півроку тому. Випадково, в ресторані

П'ятниця, 15 березня 2013, 11:10

Віталій Кличко заперечує свої зв'язки з головою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним і вплив Банкової на формування списку його депутатів.

Про це він сказав в інтерв'ю "Кореспонденту".

Видання попросило його прокоментувати заяви про те, що Кличко спілкувався з главою адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, а в списках від УДАРу до парламенту пройшла Наталія Агафонова, близька подруга Юлії Льовочкіної.

"Мою команду мені не підсовували, я особисто вибирав тих, хто буде зі мною працювати. Так, є чимало людей, які намагаються довести зворотне. Те ж саме відбувалося і з моєю спортивною кар'єрою - всі намагалися когось знайти за нашими [з братом] плечима, мовляв, "за ними стояли, їх проштовхували", - обурився спортсмен.

Він також заявив, що в останній раз я був на Банковій два з половиною роки тому, а востаннє бачив Льовочкіна восени 2012-го випадково, в ресторані.

"З Агафоновою ми познайомилися на "помаранчевому" Майдані. Вона була активісткою Майдану, а я там виступив з промовою. Після мого виступу я запросив її на розмову. Тоді було холодно, ми, пам'ятаю, дуже замерзли. У розмові обговорювали сформовану ситуацію, мені сподобався хід її думок, тому вона в моїй команді ", - додав знаменитий боксер.

На зауваження, що в партії УДАР також числиться Павло Рябікін, співвласник комплексу Маячок, 50% якого належать структурам друга Льовочкіна, мільярдера Дмитра Фірташа.

"З Павлом Рябікіним [екс-радником колишнього глави Нафтогазу Ігоря Бакая] ми дружимо з 1993 року. Мало хто там з ким знайомий ... Я знайомий з дуже багатьма: з Льовочкіним, з Ахметовим, знайомий з Януковичем. Але це не означає , що я є їх другом або ставлеником. І тому не потрібно шукати чорного кота в чорній кімнаті, там його немає ", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: