Дороги державного значення у західних областях розчистили

Субота, 16 березня 2013, 10:35

Станом на 7.00 суботи на автомобільних дорогах державного значення снігові намети розчищено та забезпечено рух автомобільного транспорту.

Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

На визначених найбільш прогнозованих ділянках автодоріг у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях підрозділами ДСНС було додатково розгорнуто 35 пунктів обігріву, організовано чергування автомобільних тягачів та автомобілів підвищеної прохідності, що можуть використовуватися як тягачі.

Протягом доби було надано допомогу 1 тисячі 667 автомобілям та 2 тисячі 693 особам.

Найбільш складною обстановка на автодорогах була у Львівський, Волинській та Рівненській областях.

Також повідомляється, що протягом 15 березня та в ніч з 15 на 16 березня внаслідок несприятливих погодних умов через спрацювання систем захисту ліній електропередач у семи областях сталося знеструмлення 319 населених пунктів, в тому числі 61 населений пункт – частково.

У той же час, помічник начальника головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу, що автомобільна дорога "Львів - Луцьк" від райцентру Редехів до Волинської області залишається зараз найбільш проблемною автодорогою в області.

"Там ​​багато підйомів і складних ділянок, що затримує роботи. Тому ми просимо водіїв не виїжджати в зазначеному напрямку", - сказав Туровцев.

Він також зазначив, що решта доріг державного значення в області функціонують, рух транспорту відновлено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...