Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали обурюються, що сніг у Львові чистили тільки для мітингу опозиції

Неділя, 17 березня 2013, 11:57

Партія регіонів звинувачує комунальні служби Львова в розчищенні снігових заметів лише в місці проведення мітингу "Вставай, Україно!".

Про це йдеться в повідомленні облорганізації партії, повідомляють "Українські новини".

"Сили комунальних служб Львова та снігоприбиральна техніка (були) спрямовані на розчищення площі в центрі міста, де відбувся мітинг опозиційних сил. Мікрорайони міста залишаються в снігових заметах, дороги Львова та області не розчищені від снігу, а комунальний транспорт не вийшов на лінії. Очевидно, пріоритети в прибиранні снігу на території Львова були розставлені керівництвом Львівської міської ради, більшість в якій, як відомо, складають представники ВО "Свобода", - йдеться в заяві.

На думку ПР, таким чином опозиційні лідери показують, що вони здатні об'єднуватися виключно навколо власного політичного піару, а не навколо боротьби з проблемою, яка паралізувала життєдіяльність декількох областей.

Партія регіонів також закликає опозиціонерів допомогти комунальним службам міста в прибиранні снігових заметів.

У той же час, нардеп від ВО "Свобода" Ірина Сех вимагає звільнення керівництва ДАІ у Львівській області за погану організацію руху в негоду, через що 16 березня на трасі "Київ - Чоп" виник 20-кілометровий затор.

"Керівництво обласного ДАІ повинно бути звільнено за халатність - воно виявилося не здатним адекватно діяти в умовах надзвичайної ситуації... В цей час (мається на увазі вечір 16 березня) на міжнародній трасі "Київ - Чоп" стоїть черга вантажівок і пасажирських автобусів. Ніякого руху не відбувається", - йдеться в повідомленні Львівської облорганізації партії.

За словами Сех, цю ситуацію можна було попередити, встановивши на виїзді зі Львова пост ДАІ, який не пропускав би фури заради їхньої ж безпеки. Однак протягом всього дня жодного співробітника ДАІ на трасі не було видно.

16 березня трамваї не змогли виїхати на маршрути у Львові через снігові замети. Близько 10 тисяч людей провели у Львові марш і мітинг "Вставай, Україно!".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування