Посадовця, який вчинив смертельну ДТП, відпустили під заставу

Понеділок, 18 березня 2013, 19:50

Екс-голову Зачепилівської райради, який був учасником ДТП в Дніпропетровську із загибеллю людини і був взятий під варту, відпустили на волю під заставу.

Таке рішення ухвалив Індустріальний райсуд Дніпропетровська.

Згідно з рішенням суду, запобіжний захід щодо підсудного змінили у відповідь на клопотання сторони захисту. Грошова застава склала 25 тисяч гривень.

Водночас сторона захисту спростувала інформацію про те, що посадовець скоїв ДТП у нетверезому стані, заявивши, що жодна експертиза цього не підтвердила.

Як відомо, 30 листопада 2012 року в Дніпропетровську голова Зачепилівської райради, кермуючи автомобілем Мitsubishi Рajero, виїхав на смугу зустрічного руху, де зачепив три авто. Одна людина загинула на місці події, троє були травмовані.
 
У повідомленні ДАІ тоді йшлося про те, що голова райради "мав ознаки алкогольного сп’яніння", однак наразі в даних слідства цього факту немає. Після ДТП посадовця шпиталізували із травмою голови.

31 січня 2013 року в Індустріальному районному суді Дніпропетровська почали розглядати справу щодо резонансної дорожньо-транспортної пригоди. Рідні загиблого у ДТП зажадали мільйон гривень моральної компенсації.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...