Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" і "Батьківщина" звинувачують один одного у "спеціальній" бійці

Вівторок, 19 березня 2013, 10:26

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає, що здійснюється спланований "Свободою" сценарій на знищення парламентаризму в Україні.

Про це вона завила в інтерв'ю "Коментарям", після бійки у парламенті.

"Чому вони вважають, що тільки вони мають право розмовляти зі своїми виборцями їх рідною мовою", - зазначила вона.

"Єфремов повернувся вчора зі свого округу на Луганщині, де зустрічався зі своїми виборцями, і вони його попросили, щоб він говорив на їх мові - російській. Тож Єфремов і говорив для своїх виборців мовою, який вони краще розуміють", - сказала Герман.

Разом з тим, вона підкреслила, що це її особиста позиція.

За словами Герман, депутати від Партії регіонів готові були підтримати проект постанови про вибори в Києві, але їм цього не дали зробити.

"Все йде до того, що питання парламентаризму може бути винесене на референдум, тому що люди скажуть, що нам парламент як такий просто не потрібний і навіщо нам годувати 400 дармоїдів?", - підкреслила вона.

У свою чергу депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський вважає, що глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов свідомо пішов на провокацію для того, щоб зірвати роботу Верховної Ради, оскільки "регіонали" не хочуть голосувати за вибори в Києві.

За його словами, бійка між "регіоналами" і "свободівцями" почалася після того, як "регіонали" почали обзивати лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибоком фашистом.

Як відомо, у Верховній Раді між представниками "Свободи" та Партії регіонів сталася бійка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...