Екс-міліціонер, який "порізав" вагітну, причетний ще до 3 злочинів

Вівторок, 19 березня 2013, 18:02

Колишній міліціонер, який здійснив замах на вбивство вагітної, причетний до здійснення ще трьох злочинів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Чернігівської області.

"У ході досудового розслідування замаху на вбивство вагітної жінки в місті Борзна встановлено факти причетності підозрюваного — колишнього 36-річного правоохоронця — до скоєння інших злочинів", - сказано у заяві.

Згідно з інформацією, стосовно нього відкрито ще два кримінальних провадження.

Зокрема, за фактом смерті мешканки міста Борзна в 1998 році за ч. 1 ст.115  КК та за фактом нанесення тілесних ушкоджень єгерю ДП "Борзнянське лісове господарство" у зв’язку із службовою діяльністю за ч. 2 ст. 350 КК.

Крім того до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК внесено відомості за фактом порушення вимог закону "Про нотаріат" та посвідчення договору позики між батьком підозрюваного та матір’ю постраждалої у сумі 119 тисяч гривень, хоча така угода не укладалась.

Як відомо, вранці 11 березня 21-річна мешканка Борзни отримала декілька проникаючих ножових поранень у живіт та тяжку різану рану обличчя.

У скоєнні цього злочину підозрюють колишнього працівника міліції, який вже заарештований. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, п.2 ч. 2. ст. 115 КК.

"Приймаючи до уваги складність розслідування, прокурор області призначив групу прокурорів у кримінальному провадженні з числа найбільш досвідчених працівників", - сказано у повідомленні прес-служби.

За інформацією видання Тексти.org.ua, підозрюваний Сергій Ярошенко - колишній міліціонер Борзнянського райвідділу міліції, служив у черговій частині, звільнився на початку року у званні майор. Син 60-річного "регіонала" Федора Ярошенка, керівника Борзнянської ремонтно-будівельної дільниці. У родини Ярошенків є магазин-кафе "Борзнянка".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування