Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ударівець" заявляє про бездіяльність регламентного комітету

Середа, 20 березня 2013, 10:23

Перший заступник голови комітету з питань регламенту і депутатської етики Валерій Карпунцов констатує бездіяльність комітету.

Про це він заявив у вівторок під час виступу на засіданні парламенту.

"Регламентний комітет повністю дезорганізований, він навіть не розглядає установчі питання, зараз в ньому знаходяться сотні запитань, які комітет не вирішує", - сказав він.

Карпунцов додав, що представники провладних фракцій відмовляються ухвалювати важливі рішення щодо сумісників, зокрема щодо "регіонала" Павла Лебедєва, який водночас є міністром оборони.

"Натомість збираються таємно і фальшують рішення комітету, як це було по відношенню до Власенка", - сказав "ударівець".

Він зазначив, що опозиція має намір жорстко поставити питання щодо неприпустимості фальсифікації рішень комітету.

За словами Карпунцова, комітет навіть не затвердив положення про власний секретаріаті.

Карпунцов попросив голову Ради Володимира Рибака вплинути на цю ситуацію.

"Володимир Васильович, я прошу вас дати доручення голові регламентного комітету проводити засідання комітету", - додав депутат.

Він зазначив, що минулого тижня, коли в Раді була запланована робота в комітетах, регламентний комітет не провів жодного засідання.

Крім того, він вимагає від голови Верховної Ради Володимира Рибака оголосити список депутатів, які письмово зареєструвалися для участі в пленарному засіданні, а також тих, які відсутні на засіданні.

Він наголосив,що Рибак ще жодного разу не робив відповідного оголошення, хоча така домовленість була досягнута між представниками усіх фракцій парламенту.

Карпунцов додав, що Рибак має оголошувати не тільки тих депутатів, які зареєструвалися письмово, та тих, хто відсутній на засіданні через хворобу чи відрядження, а також і тих, які не зареєструвалися письмово.

"Прошу вас виконати свою обіцянку і оголошувати відповідні списки присутніх та відсутніх", - звернувся до голови Рибака Карпунцов.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування