У Азарова визнали, що "дорожники" вхолосту латають ями

Четвер, 21 березня 2013, 16:03

Станом на 20 березня за місяць кількість дорожніх ділянок, вкритих вибоїнами, збільшилася майже в два рази - з 2631 км за станом на 12 лютого до 4433,3.

Як повідомили в прес-службі Кабміну, у всьому винна погода, яка внесла корективи в хід ремонтних робіт на дорогах, пишуть "Коментарі".

"Незважаючи на те, що вже більше місяця тривають роботи з ліквідації вибоїн, завершити цю роботу поки не вдається через постійне збільшення площ, які потребують ремонту", - йдеться в повідомленні уряду.

У Кабміні відзначають, що станом на 20 березня вже ліквідовано ямковість на 3 972,1 км основних доріг загального користування державного значення, що складає 90% шляхів.

Практично завершено ремонт на автотрасах Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, Ульянівка - Миколаїв, Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч. У гіршому стані дорога Житомир - Могилів-Подільський, де ще півсотні кілометрів шляху покриті вибоїнами.

Всього залишилося відремонтувати 461 км основних доріг загального користування державного значення.

Одночасно триває ремонт доріг місцевого значення, який організовує влада на місцях.

Як відомо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявляв, що Кабмін виділить на будівництво, ремонт і реконструкцію доріг 7,2 мільярда гривень, що становить 1,5% від суми в 450 мільярдів яка, як раніше озвучив "Укравтодор", необхідна на ремонт всіх доріг країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування