Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники кажуть, що Тимошенко ними маніпулює

П'ятниця, 22 березня 2013, 17:52

У Державній пенітенціарній службі заявили, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко спекулює на темі етапування її до суду.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"У відповідь на заяву Тимошенко про начебто її бажання бути етапованою до Києва для участі у допитах свідків, які проходили в Апеляційному суді столиці, Державна пенітенціарна служба офіційно повідомляє, що засуджена знову намагається спекулювати на цій темі", - сказано в заяві.

"ДПтС наголошує, що кожного разу при ознайомленні Тимошенко із запрошеннями прибути до суду, вона жодного разу не надала чіткої відповіді щодо свого бажання бути етапованою, у тому числі і на судове засідання у Києві", - сказано у повідомленні.

"Крім того, збоку ДПтС щоразу вживались усі організаційні заходи для забезпечення етапування Тимошенко (транспорт, конвой, супровід). Тому Тимошенко знову вдається до маніпуляцій, намагаючись таким чином начебто переконати когось у тому, що має бажання бути етапованою", - заявили у відомстві.

"Однак, як вже неодноразово наголошувалось відомством, у співробітників Качанівської виправної колонії складається враження, що у своїх заявах та своїм захисникам Тимошенко говорить одне, а співробітникам ДПтС, особливо коли останні запрошують її до автомобіля для етапування, зовсім інше, або взагалі відвертається спиною до співрозмовника та починає монотонно повторювати одну й ту саму фразу, яка, до речі, немає нічого спільного ані з правдою, ані з суттю питання етапування", - зазначили пенітенціарники.

Як відомо, ДПтС оприлюднила відео, на якому жінка, схожа на екс-прем`єра вказує, що відеозаписи, зроблені в її палаті є сфальшованими.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...