Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сказав прибрати сніг. У Азарова просять людей долучитися

Субота, 23 березня 2013, 14:23

Президент Віктор Янукович підписав указ про проведення надзвичайних заходів, спрямованих на подолання наслідків стихійного лиха в областях України.

Органам виконавчої влади всіх рівнів доручено забезпечити надання необхідної допомоги всім постраждалим від стихії, насамперед, людям, які перебувають у заторах на автошляхах. На допомогу Державній службі з надзвичайних ситуацій України у боротьбі зі стихією мають бути залучені підрозділи Збройних Сил України та всіх інших військових формувань, повідомляє прес-служба президента.

Разом з тим, прес-служба Кабміну повідомляє, що уряд організовує роботи з протидії стихії і закликає громадськість з розумінням поставитись до того, наскільки екстремальна ситуація склалася в зв‘язку з негодою, та максимально убезпечити себе та інших від наслідків таких природних випробувань.

"Уряд закликає всіх в такій складній ситуації виявити організованість, витримку, взаємодопомогу, людяність, по можливості долучитися до ліквідації наслідків негоди, допомагати один одному в складних ситуаціях", - йдеться в повідомленні.

Прем‘єр Микола Азаров особисто тримає ситуацію на контролі, постійно слідкує за роботою оперативного штабу, діяльність якого координує віце-прем'єр Олександр Вілкул. Азаров доручив організувати роботу щодо безперебійного забезпечення населення медичним обслуговуванням, продуктами харчування, зокрема організувати підвезення хліба.

Прес-служба зазначає, що в Києві та Київській області протягом кількох годин випало понад місячну норму опадів, до того ж через вітер на дорогах виникають снігові замети.

"Абсолютно вся наявна снігоприбиральна техніка працює постійно. Водночас її роботі значно заважають автомобілі, припарковані обабіч доріг чи навіть покинуті водіями в негоду. Це значно ускладнює розчищення автошляхів, особливо в умовах інтенсивного снігопаду та заметілі. Тож було прийнято рішення обмежити в‘їзд транспорту до столиці. Водночас всіх водіїв закликають без нагальної потреби не виїжджати на дороги", - повідомляє прес-служба Кабміну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: