У Попова обіцяють розчистити сніг до понеділка

Субота, 23 березня 2013, 15:25

На дорогах Києва застрягли близько 100 одиниць трамваїв і тролейбусів.

Про це на брифінгу в суботу повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, передають "Українські новини".

Він зазначив, що раніше комунальні служби міста відбуксували частину наземного комунального транспорту, який перестав працювати через непогоду.

Мазурчак заявив, що місто було не готове до такої кількості опадів, оскільки згідно із прогнозами Укргідрометцентру очікувалося близько 20 міліметрів опадів (20 см), при тому що за останні 14-16 годин випало 50 міліметрів, що становить 50 см сніжного покриву, і в найближчі дві доби очікується ще близько 14 міліметрів (14 см) снігового покриття.

Мазурчак розповів, що снігоприбиральна техніка працює в 2 зміни. На сьогодні задіяно понад 350 одиниць техніки, в 2 зміну на дорогах міста буде працювати понад 250 одиниць.

Він зазначив, що місту необхідно 2 доби для того, щоб врегулювати цю ситуацію. За його словами, за 23-24 березня служби міста мають очистити всі головні вулиці від снігу, щоб з понеділка люди змогли нормально потрапити на роботу.

Мазурчак повідомив, що рух наземного комунального транспорту через непогоду обмежено, і він випускається у міру очищення доріг.

Найбільш проблемними вулицями міста є - вулиця Заболотного, Кільцева дорога, проспект Перемоги та вулиця Теліги. Краща ситуація з дорогами на лівому березі, де ускладнень із рухом практично немає. Найбільш погана ситуація з рухом і прибиранням снігу в Голосіївському, Святошинському й Шевченківському районах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News