Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

15 українців кажуть, що не можуть з суботи вилетіти з Риму через МАУ

Понеділок, 25 березня 2013, 17:30

Близько п'ятнадцяти українців з малими дітьми, які наразі перебувають у Римі, з суботи не можуть вилетіти в Україну через МАУ.

Про це у коментарі "Українській правді" повідомив один з постраждалих українців Вадим Березовець.

"З суботи у зв’язку з погодними умовами не відбувалося два дні вильоти з Риму до Києва. Нам ще в суботу, так як у нас були квитки на той день, поміняли їх на понеділок", - розповів співрозмовник "Української правди".

"Коли ми зараз приїхали оформлятися на посадку, нам тепер кажуть, що місць наших немає, нам потрібно чекати, і якщо будуть вільні місця, то ми зможемо вилетіти", - сказав Березовець.  

За його словами, МАУ не дає жодних гарантій вильоту і, навіть, не пропонує житло чи добові за незручності.

"Нас таких може бути близько тридцяти людей. МАУ не дає жодних роз’яснень. Представник МАУ нам сказав – або мовчіть, або будемо викликати поліцію", - розповів співрозмовник.

Як відомо, раніше повідомлялося, що в авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" скасувала виконання всіх своїх власних рейсів до 10:00 неділі, 24 березня.

Проте в понеділок авіакомпанія заявила, що вона практично повністю відновила розклад рейсів, скасованих 23 та 24 березня у зв'язку з важкими метеорологічними умовами, в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування