Регіонал розповів, як йому бояться запропонувати заплатити хабар

Вівторок, 26 березня 2013, 12:22

Регіонал Валентин Ландик домігся у керівника податкової Олександра Клименка, щоб підприємству "Норд" вчасно повертали ПДВ.

Про це Ландик розповів в інтерв'ю "Українській правді".

За словами депутата, для цього йому довелося особисто зустрітися з тодішнім керівником податкової служби Олександром Клименком й домовитися про взаємні поступки.

"Якби ти знав, скільки до цього в мене було проблем! Раніше я кидався на всіх, що не вертається ПДВ. А сьогодні скільки слід, стільки й повертають", - розповів Ландик.

"ПДВ мені теж не повертали по півроку. Це тільки останній рік я не маю претензій. Може, тому що прийшов Клименко на посаду глави податкової. Я ходив до нього на зустріч, запитував: "Що мені зробити, щоб ПДВ повертали? На коліна падати? Віддайте ПДВ!", - пояснив ситуацію Ландик.

"Клименко у відповідь: "Ви на "Норді", мовляв, не показуєте весь прибуток". У підсумку домовилися із Клименком, що ми будемо платити податок на прибуток, а податкова буде повертати ПДВ. Щоб усе було обопільно", - додав він.

Ландик запевнив, що в нього не вимагали хабар.

"У мене відкат ніхто не братиме, тому що я народний депутат. Вони ж теж бояться, тому що я піднімуся у Верховній Раді й скажу: "Такий-то такий-то здер з "Норду" або з іншого заводу відкат за ПДВ". Вони ж не дурні! Тому відкатів взагалі немає", - сказав депутат.

Повний текст інтерв'ю з Валентином Ландиком читайте тут:

Валентин Ландик: "Свобода" рве і мече - вони ще думають, що можуть щось змінити

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування