Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві виник затор довжиною більше 18 км. У середу влада додасть транспорту

Вівторок, 26 березня 2013, 22:19

У Києві 26 березня найдовший затор становив більше 18 км.

Про це заявив менеджер із маркетингу "Яндекс. Пробки в Україні" Дмитро Мельник в ефірі телеканалу ТВі.

"Те, що сьогодні відбувається, це аномальна картина… Сьогодні вранці затори у Києві були 10 балів протягом години. Такого не було ніколи 26 березня. Сьогодні вранці довжина всіх заторів у Києві була близько 790 км. Це практично половина всіх доріг Києва. Найдовший затор сьогодні займав більше 18 км", - розповів він.

Водночас, як повідомили в КМДА, вночі з 26 на 27 березня вестимуться роботи розчищення Окружної дороги. У зв’язку з цим рух на цій частині дороги може бути обмежений із 23:00 до 04:00.

"До четвертої години ранку третя полоса повинна запрацювати, після чого ми запустимо туди великовантажний потік автомобілів", – заявив глава КМДА Олександр Попов.

Також рух буде обмежено, а за необхідності й перекрито, на вул. Космонавта Комарова, аби до ранку розчистити на цій ділянці півтори полоси для нормального проїзду транспорту.

Разом з тим, згідно з інформацією КМДА, вранці 27 березня на маршрути в Києві вийде 440 автобусів, 290 тролейбусів та 200 трамваїв.

"У нас ще залишилося декілька проблемних ділянок – це найдовші трамвайні маршрути №№ 14 і 15. Там поки не очищена ділянка від заводу "6-й КАРЗ" до станції метро "Берестейська" та від вулиці Нижній Вал до вулиці Артема. За сьогодні-завтра ми позбудемося заледенінь та запустимо маршрут", – доповів директор департаменту транспортної інфраструктури Євген Водовозов.

Крім того, він зазначив, що вже в середу зранку на лінію вийдуть ще два трамвайні маршрути в Оболонському районі, на яких було завершено розчистку колій.

Також Водовозов розповів, що у зв’язку із ситуацією, яка склалася у вівторок на станції метро "Вокзальна", та з метою зменшення навантаження на неї в середу зранку буде організовано автобусне сполучення до станції "Університет".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування