"Укравтодор" запевняє, що головні дороги чисті

Середа, 27 березня 2013, 10:11

"Укравтодор" повідомляє, що проїзд дорогами загального користування у країні забезпечений, дорожні організації цілодобово очищують шляхи від снігу.

"Дорожні організації Укравтодору цілодобово проводять роботи по очистці доріг від снігу та видаленню його з узбіч, виконують посипку проїзних частин протиожеледними матеріалами", - інформує служба.

"В цілому на дорогах загального користування на зимовому утриманні було задіяно біля 2 тис. одиниць техніки, з яких в нічний час працювало – 516 одиниць, решта перебувала у черговому режимі", - сказано в повідомленні.

"Проїзд дорогами загального користування забезпечений. Дорожні організації Укравтодору працюють у цілодобовому режимі", - запевняє "Укравтодор".

Служба уточнює, що протягом 26 березня спостерігалися "незначні снігові опади у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях". 

А станом на 6 ранку 27 березня продовжував іти "невеликий сніг у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях".

Середня температура повітря у західних областях від -9 до -1С, в північних від -20 до -4С, в центральних від -9 до -2С,у східних областях від -12 до -1С, на півдні від -5 до 0С, в АР Крим від -1С до +7С.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News