Тюремники зняли з себе відповідальність за здоров'я Луценка

Середа, 27 березня 2013, 18:16

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка попередили, що у зв’язку з відмовою від обстеження він сам відповідає за власне здоров'я.

Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Як вже повідомлялось, сьогодні комісія висококваліфікованих лікарів МОЗ прибула до Менської виправної колонії та запропонували засудженому Луценку провести рекомендоване лікарями клініки "Оберіг" інструментальне обстеження, а також дослідження крові", - нагадали у відомстві.

Згідно з інформацією, обстеження мало відбутися "на базі Чернігівської обласної клінічної лікарні (як це передбачено чинним законодавством, адже закон чітко передбачає перелік закладів МОЗ, які можуть забезпечувати медичну допомогу засудженим особам)".

"Однак, Луценко в категоричній формі відмовився від пропозицій лікарів. Цю відмову засудженого було заактовано ", - додали в ДПтС.

"У зв’язку з відмовою Луценка від виконання ним наданих лікарями медичних рекомендацій – огляду та обстеження – його було попереджено про особисту відповідальність за стан свого здоров’я", - заявили пенітенціарники.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News