Кран ГПУ проломив дах сусіднього будинку? Сміття сягає першого поверху

Четвер, 28 березня 2013, 14:30

У київському будинку за адресою Різницька 11-б зруйновано дах. Мешканці будинку переконані, що його пошкодив кран з будівництва Генпрокуратури.

"Будинок знаходиться поруч Генпрокуратури, яка вже 2 роки провадить будівництво нової адмінспоруди на вулиці Різницькій. Над житловим кварталом кожного дня літає будівельний кран, і саме він, - кажуть мешканці, - протаранив кровлю", - написала у своєму Facebook журналістка Ольга Червакова.

"Був сильний удар, такий сильний, наче вибух", - каже мешканка будинку Любов Петрик.

Кран з будівництва літає над будинками
Кран з будівництва літає над будинками

Після цього в одній з квартир почався потоп - зі стелі полилася вода. Як з'ясуалося пізніше, було пошкоджено систему опалення. Два дні, поки наслідки аварії ліквідовували, люди сиділи без тепла. Температура в оселях була не вищою, ніж 17 градусів, - зазначає Червакова.

Вчора представники забудовника ГПУ заявили, що дах "зламався сам". Це спростували в ЖЕКу, адже крівля була у нормальному стані, пише журналістка.

Крім того, сміття біля нового приміщення Генеральної прокуратури не вивозиться, і сягнуло рівня першого поверху прилеглих будинків.

Фотографії виклав у своєму блозі місцевий активіст Микола Афанасьєв .

сміття з будівництва ГПУ скоро падатиме на дитячий майданчик
сміття з будівництва ГПУ скоро падатиме на дитячий майданчик
Сміття сягнуло рівня першого поверху прилеглих будинків
Сміття сягнуло рівня першого поверху прилеглих будинків

"Так, вже, сягнуло першого поверху - мабуть чекають щоб комунальники за власний рахунок вивезли", - написав він у коментарі УП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News