Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіонали" просили КМДА дозвіл на 3-тисячний мітинг 2 квітня

Понеділок, 1 квітня 2013, 19:17

Київська міська держадміністрація не має наміру звертатися до суду з приводу обмеження права на проведення масових акцій 2 квітня в центральній частині Києва.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

За його словами, всього в КМДА надійшло 12 заявок на проведення у вівторок акцій у центральній частині Києва за участю в них 28 тисяч осіб, у тому числі 15 тисяч - від опозиції, 3 тисячі - від Партії регіонів, 10 тисяч - інших партій і організацій.

Початок акцій, згідно з поданими заявками, заплановано на 8.00 ранку.

У зв'язку з цим КМДА звернулася до киян, які у вівторок планують пересуватися громадським транспортом чи власним авто в центральній частині міста, з проханням по можливості вибирати інші маршрути пересування, у зв'язку з можливим ускладненням руху транспорту, виникненням заторів на Європейській площі, на вулицях Грушевського, Інститутській і Шовковичній.

Як відомо, лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявляв, що Партія регіонів не збирається проводити мітинг 2 квітня під Верховною Радою.

Єфремов додав, що на скільки його поінформували, у вівторок будуть відбуватися два мітинги: один опозиційний, а другий "на підтримку євроінтеграційних процесів".

Разом з тим він не зміг відповісти на питання, чи організовує другий мітинг Партія регіонів.

2 квітня опозиція збирає під Верховною Радою мітинг з метою призначення виборів в Києві на 2 червня.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...