Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко розповів, що опозиція може розблокувати парламент

Середа, 10 квітня 2013, 11:57

В разі розгляду питання про відповідальність уряду та інших принципових законопроектів на плановому засіданні, відпадає потреба у позачерговій сесії у блокуванні парламенту.

Про це заявив один із лідерів опозиції Микола Томенко, відповідаючи на питання журналістів у Хмельницькому, передає прес-служба депутата.

"Якщо наступного пленарного тижня будуть поставлені до порядку денного питання про відповідальність, тобто відставку уряду Азарова, наші законопроекти, що скасовують нинішню антинародну пенсійну реформу, декриміналізація статей щодо Юлії Тимошенко, низка законопроектів стосовно європейської інтеграції, призначення дати виборів міського голови та Київради – тоді немає жодної потреби блокувати Верховну Раду та, відповідно, проводити позачергове засідання у понеділок, 15 квітня 2013 року", – зазначив Томенко.

За його словами, сьогодні для опозиції важливим є не лише розгляд одного чи двох питань.

"Сьогодні для опозиції повинно бути важливо недопущення парламентських рішень всупереч державним інтересам та інтересам суспільства, зміна бюджету для вирішення соціально-економічних проблем місцевого самоврядування та громадян", – наголосив політик.

На думку Томенка, в разі розгляду питання про відповідальність уряду та інших принципових законопроектів на плановому засіданні 16-19 квітня 2013 року, відпадає потреба у позачерговій сесії 15 квітня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування