Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова вважає, що суд у справі ДТП з "СБУшником" буде на боці лікарів

Середа, 10 квітня 2013, 18:56

Глава МОЗ Раїса Богатирьова висловила впевненість у тому, що суд, який розглядає справу про ДТП за участю карети швидкої допомоги у місті Феодосія, ухвалить законне рішення.

Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Медики, які загинули та постраждали під час виконання своїх професійних обов'язків не будуть скривджені в результаті розслідування. Зараз справа в суді, і я впевнена, що суд справедливо визначить винуватців", - заявила вона.

У прес-службі нагадали, що раніше Богатирьова висловила готовність у разі необхідності особисто захистити у суді позицію водія карети швидкої допомоги, яка 9 березня потрапила у ДТП, унаслідок якого загинули 27-річна фельдшер та 57-річний лікар.

"Обставинами справи наразі встановлено, що швидка допомога рухалася відповідно свого маршруту і їй дійсно потрібно було негайно доставити хворого до медичного закладу", - сказано у заяві.

"Всі правила з боку водія "швидкої" були дотримані, автомобіль рухався із увімкненою "мигалкою", - додали у МОЗ.

Як відомо, Служба безпеки України підтвердила причетність свого співробітника до ДТП у Феодосії, у результаті якого загинули 2 лікаря швидкої допомоги й ще 3 людини були госпіталізовані.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування