Єфремов натякає, що Одарченка "здають" свої

Понеділок, 15 квітня 2013, 14:00

У Партії регіонів вважають безперспективним судовий спір у питанні позбавлення мандату опозиціонера Юрія Одарченка.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов журналістам у понеділок.

"Я оперую лише тією інформацією, яку читав в інтернеті. І на моє глибоке переконання, у них (в опозиції) іде з’ясування стосунків на внутрішньому рівні", - сказав він.

"Хтось кудись подав і щось збирається розглянути суд по підприємству, якого не існує. Якщо те, що написано у вас, правда, то у суду не буде жодних підстав для того, щоб ухвалити відповідне рішення. А нам втручатися по кожному чіху не має сенсу", - додав Єфремов.

У свою чергу спікер Володимир Рибак нагадав, що звернувся до Конституційного Суду з проханням роз’яснити, хто саме має право заборонити депутатам працювати в парламенті після рішення ВАСУ про позбавлення їх мандатів.

"Вони (депутати, яких позбавили мандатів) прийшли до мене, я сказав – ідіть на сесію і працюйте – і вони сьогодні працюють. І Конституційний Суд має пояснити, як згідно з законом впровадити цю процедуру", - сказав він.

Як відомо, Київський окружний адмінсуд у середу розгляне позов про позбавлення мандата Одарченка.

Ця справа ґрунтується на позові громадянина Горбатова про те, що реєстрація Одарченка народним депутатом відбулася з порушенням закону, оскільки на момент реєстрації він був членом правління товариства з обмеженою відповідальністю.

Водночас пізніше з’ясувалося, що у позові про сумісництво Одарченка фігурує ТОВ "Донецьк-аква", яке, згідно з даними державного інформаційно-ресурсного центру, було ліквідоване у 2009 році.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...