Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не була знайома з "Матросом" – Власенко

Неділя, 21 квітня 2013, 10:41

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко ніколи не була знайома з кримінальним авторитетом Олександром Мільченком на прізвисько "Матрос".

Про це заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко у п’ятницю ввечері в ефірі "5 каналу", повідомляє Радіо Свобода.

Він також спростував інформацію про те, що в 90-х роках у Тимошенко нібито виникли "життєві труднощі, через які знадобився кримінальний дах Мільченка".

"Це все інсинуації, які до реальності не мають ніякого стосунку", – сказав Власенко, відповідаючи на репліку ведучого про те, що це була цитата з показань Петра Кириченка, які той дав слідчому Генпрокуратури як свідок у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня .

Власенко сказав, що Кириченко давав ці свідчення під тиском Генпрокуратури, коли проти його онкохворої дружини, яка приїхала зі США до України, було порушено кримінальні справи.

За його словами, інші свідки, які вже дали свідчення у справі Щербаня проти Тимошенко в суді на стадії досудового слідства, також давали їх під тиском.

"Ми ж проаналізували всіх: Мар’їнков, Зайцев, Володимир Щербань, Петро Кириченко – вони всі однакові. Проти них усіх були кримінальні справи, які, як ви кажете, раптом розсмокталися. У них у всіх покращився добробут – раптом – з того чи іншого напрямку. І вони (слідство – ред.) знайшли людей, які під тиском цих обставин готові сказати те, що потрібно Генеральній прокуратурі", – сказав Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: