"Свобода" заявляє, що її активістів обдзвонює "псевдоміліція"

Понеділок, 22 квітня 2013, 12:14

Невідомі, називаючись представниками правоохоронних органів, продовжують обдзвонювати представників партії "Свобода" та викликати їх до відділку.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба партії.

"21 квітня багатьом активістам Київської міської організації телефонували невідомі особи з прихованих номерів, називаючись працівниками міліції. Націоналістів викликали до Шевченківського райвідділу міліції", - йдеться в повідомленні.

"Запрошення" аргументували тим, що один зі свободівців начебто потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і зараз перебуває у важкому стані. Окрім того, свободівців просили назвати свої прізвище та ім’я, а також адресу проживання", - вказали в партії.

"Під час телефонних розмов невідомі так і не змогли пояснити, чому потрібно їхати саме у міліційний відділок, а не в лікарню. Також одразу викликало сумнів те, що з цього приводу дзвонили багатьом націоналістам, які були майже не знайомі з "пораненим", - вказали в "Свободі".

Крім того, в партії повідомили, що "декілька днів тому одна з прихильниць "Свобода" отримала офіційного листа з міліції, в якому повідомили, що тепер її мобільний телефон прослуховують".

Як відомо, міліція розслідує кримінальну справу за статтею 296 – "хуліганство", яка передбачає до 5 років позбавлення волі, за фактом "обстрілу" сніжками народних депутатів під час акції 2 квітня 2013 року за призначення виборів у Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування