Костусєв збирається судитися з газетою через Мерседес

Понеділок, 22 квітня 2013, 14:42

Мер Одеси Олексій Костусєв вимагає спростування інформації про його Мерседес, інкше він має намір подати до суду на газету Дзеркало тижня.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebоok.

"Завтра я направлю в "Дзеркало тижня" лист із вимогою опублікувати спростування. Сподіваюся редакція займе об'єктивну позицію й до суду справа не дійде", - написав він.

"Стаття – не більш, ніж домисли автора, не підтверджені хоч якимись фактами… Перстнева пише, що Костусєв вирішив "сховати у Придністров'ї" мерседес, але він "встигнув домчатися лише до молдавського кордону, де й був затриманий". Стверджую, що це наклеп від початку до кінця", - написав він.

"Дзеркало тижня" у своїй статті писало, що Костусєв " у свій час оформив на свого водія "Мерседес".

"У такий спосіб чиновник не хотів "світити" своє майно. Але водій помер, заповівши перед смертю "Мерседес" Костусєву. І це факт відомий — одержання спадщини зафіксована в його декларації", - говорилося в статті.

"Далі — чи то казка, чи то бувальщина, але трапилося непередбачене. Родичка покійного заперечила договір дарування, і суд наклав арешт на авто мера. Костусєв вирішив його сховати в Придністров'я. Але гарний "Мерседес" встигнув домчати лише до молдавської границі, де й був затриманий", - писала автор статті. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування