Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У харківській міліції заперечують, що "білгородський стрілок" на їхній території

Вівторок, 23 квітня 2013, 14:35

У Харківській міліції заперечують, що Сергій Помазун, підозрюваний у розстрілі 6 людей у Бєлгороді (Росія), перетнув україно-російський кордон і перебуває на території Харківської області.

"Це неправда", - заявили кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків із громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

Співрозмовник агентства наголосив, що після надзвичайної події, яка трапилася в Бєлгороді в понеділок, 22 квітня, був проведений інструктаж і особовому складу роздано орієнтування.

"Міліція працює в посиленому режимі з 18 квітня у зв'язку зі святами, але вчора під час інструктажу особовому складу було роздано орієнтування на "бєлгородського стрілка". Весь особовий склад орієнтований на його затримання", - заявили у відділі зі зв'язків із громадськістю .

У МВС також підтвердили, що не мають інформації про те, що розшукуваний перетнув кордон із Україною. У відомстві нагадали, що орієнтування на підозрюваного розіслані по Харківській, Сумській і Луганській областях.

Водночас, УНІАН пише, що "місцеве телебачення, посилаючись на дані міліції", повідомило, що підозрюваний в убивствах у Бєлгороді Помазун перетнув кордон України й перебуває на території Харківської області. 

Раніше у вівторок у ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на МВС РФ про те, що підозрюваного в розстрілі людей у Бєлгороді шукають і в трьох прикордонних областях України – Харківській, Луганській і Сумській: інформація про злочинця передана співробітникам управлінь МВС України в цих областях.

22 квітня вдень у Бєлгороді до магазину "Мисливець" під'їхав позашляховик BMW, з якого вийшов чоловік і почав стріляти по людях на вулиці, а потім - у магазині. На місці загинули п'ять осіб, у тому числі 14-річна школярка. 16-річна дівчина вмерла в операційній.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...