Княжицький запевняє, що гендиректора ТВі змінили "по закону"

Вівторок, 23 квітня 2013, 15:29

Директор ТОВ "Медіа інфо" Олег Радченко мав право призначити гендиректором телеканалу ТВі Артема Шевченка замість Наталії Катеринчук.

Про це заявив екс-гендиректор ТВі, народний депутат Микола Княжицький, якого цитує "Інтерфакс-Україна".

"Деталей статуту я не пам'ятаю... Але судячи з того, що я читаю, якщо на 100% власником ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвіт" (ТВі) є ТОВ "Медіа інфо", а директором останнього є Радченко, то Радченко має право змінити в дочірній компанії керівника. Це за законом", - сказав Княжицький.

"Якщо каналом тепер управляє Артем Шевченко, то я переконаний, що з телеканалом буде все добре, тому що він чесний журналіст", - додав парламентарій.

Як відомо, TВi у вівторок повідомив, що його новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором - Альтман.

У той же час власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу "за допомогою силових структур".

ТВі тривалий час був об'єктом конфлікту в українських і закордонних судах між компаніями, пов'язаними з бізнесменами Кагаловським і Володимиром Гусинським. Останній намагався повернути контроль над каналом або вкладені інвестиції.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування