Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція назвала скандал на ТВі "самоуправством" і завела справу

Середа, 24 квітня 2013, 16:04

Правоохоронці прийняли рішення внести конфлікт між робітниками телекомпанії в Єдиний реєстр досудових розслідувань

Про це повідомили у Голосіївському райуправлінні міліції Києва.

"23 квітня до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення від одного із співробітників телеканалу ТВі, що в адміністративну будівлю на вул. Гайдара, 50 увірвалося близько 30 невідомих чоловіків, які зачинилися зсередини та не впускають журналістів на роботу", - зазначили в МВС.

Після прибуття на місце події правоохоронці з’ясували, що на телеканалі змінилося керівництво, "з цим рішенням не згодні деякі співробітники, через що і виник конфлікт між робітниками телекомпанії".

"Як пояснює нове керівництво, рішення про дані зміни приймалося на загальних зборах учасників ТОВ "Телерадіокомпанія "Телерадіосвіт". Є протокол цих зборів і інформація на офіційному сайті телеканалу ТВі. Але колишній керівник з цим рішенням не згодна. До неї приєдалися і деякі депутати", - підкреслюють правоохоронці.

Згідно із заявою міліції, всі учасники конфлікту "поспілкувалися в спокійній обстановці та розійшлися".

"Але, провівши певну перевірку, правоохоронці Голосіївського РУ прийняли рішення внести дану подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1, ст.356 КК України. – "Самоуправство". Перевірка триває", - заявили в райуправлінні МВС.

Як відомо, у вівторок TВi повідомив, що його новим гендиректором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, а новим інвестором - Альтман.

У той же час власник телеканалу Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення каналу "за допомогою силових структур".

Пізніше колектив каналу ТВі, який хотів вийти в ефір, щоби заявити про власну позицію, не пустили в ефірну кімнату.

Колектив телеканалу вирішив стайкувати до вирішення конфлікту між власниками телеканалу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування