Глави 4 МЗС у четвер зустрінуться і з Януковичем, і з опозицією

Середа, 24 квітня 2013, 20:35

Міністри закордонних справ Польщі, Литви, Данії та Нідерландів під час візиту до Києва 25 квітня планують провести зустрічі, як з представниками української влади, так і опозиції.

Про це повідомили в Міністерстві закордонних справ Польщі.

Представник прес-служби відомства Емілія Фучило повідомила, що делегація глав МЗС чотирьох держав Євросоюзу планують, зокрема, провести переговори з президентом Віктором Януковичем та главою уряду Миколою Азаровим.

Співрозмовник агентства не уточнила, з якими саме українськими опозиційними політиками будуть зустрічатися міністри в Києві, зауваживши, що детальна інформація буде поширена за підсумками візиту.

Як відомо, на початку тижня польський МЗС повідомив, що головною темою розмов під час візиту до Києва, 25 квітня, стане виконання умов необхідних для підписання в листопаді цього року договору про асоціацію між Україною та ЄС.

МЗС України повідомив, що сторони планують також обговорювати питання лібералізації візового режиму та співробітництво у сфері енергетики.

Раніше на цьому тижні глава польського МЗС заявляв польським журналістам про намір переконувати українську владу під час розмов в Києві в необхідності "пришвидшити реформи".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування