Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв: Україна виконає 71 пункт для "асоціації" з ЄС

Четвер, 25 квітня 2013, 10:31

Секретар РНБО Андрій Клюєв упевнений, що необхідні для підписання Угоди про асоціацію Україна - ЄС умови убудуть виконані.

В інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" за підсумками візиту до Брюсселю він повідомив, що обговорював це питання з європейськими партнерами, у тому числі, і з єврокомісаром із питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле.

"З десяти законів ухвалено вже чотири, два з яких у першому читанні. Я сподіваюся, що коли парламент повернеться з травневих канікул, до кінця місяця все інше законодавство також буде ухвалено", - сказав Клюєв.

"Я упевнений у тому, що 71 пункт буде виконаний", - запевнив він.

Говорячи про зустріч із єврокомісаром із питань торгівлі Карлом де Гухтом, секретар РНБО повідомив, що сторони домовилися, що для вирішення проблемних питань до Брюсселю після травневих свят буде спрямована група експертів із числа групи СОТ під керівництвом Андрія Гончарука.

У свою чергу, Фюле зазначив, що "пакет документів, ухвалений Україною для забезпечення гарантування європейської політики співпраці, відображує рішучість підписання Угоди про асоціацію до саміту Східного партнерства".

Разом із тим, за його словами, моніторинг українських запланованих дій свідчить, що деякі невирішені питання вимагають додаткової уваги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування