"Свобода": у Чернігові скасували електрички через акцію опозиції

Четвер, 25 квітня 2013, 16:56

Влада намагається зірвати акцію "Вставай, Україно!" у Чернігові.

Про це повідомив глава Чернігівської облорганізації партії "Свобода" Костянтин Лубенцов, якого цитує прес-служба партії.

Попередньо захід планували провести 11 квітня, проте у зв’язку з напруженою політичною ситуацією в державі акцію довелося перенести на 26 квітня.

"Проте ще тоді управління ДАІ в різних містах та районах Чернігівщини провело "виховні" бесіди з перевізниками, пояснивши, що водіям не слід везти активістів на акцію в обласний центр", - зазначається в повідомленні.

"Даішники поставили жорсткі вимоги власникам транспортних засобів - не надавати послуги з перевезення учасників акції протесту. В інакшому разі перевізникам погрожують позбавленням ліцензії і водійських прав", - розповів Лубенцов.

Він також повідомив, що "у терміновому порядку на ремонті опинилися колії".

"Розклад руху пасажирських поїздів від станції "Ніжин" до станції "Чернігів" терміново зміщено в часі. Люди, купивши квитки на електричку, отримали інформацію про те, що в п’ятницю відбуватиметься ремонт колії… Електрички з Ніжина до Чернігова не курсуватимуть два дні", - заявив "свободівець".

"Тому через такі перепони з боку влади приїхати в обласний центр електричками втратили можливість, зокрема, мешканці Прилук, Бахмача, Бобровиці, Носівки", - додав він.

Опозиція призначила свій марш на 17:00 від пр. Миру до Красної площі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування