Княжицький, будучи депутатом, забрав собі машину ТВі?

П'ятниця, 26 квітня 2013, 16:26

Незадовго до атаки на канал ТВі колишнього керівника телекомпанії Миколу Княжицького зобов'язали припинити використання службового автомобілю ТВі.

Про це ідеться у листі на ім'я Княжицького від 11 квітня, який є в розпорядженні "Української правди".

"Просимо Вас повернути автомобіль марки Volvo, який є у власності телекомпанії та використовується вами з 21 листопада 2012 року", - сказано в листі.

"За результатами проведеної службової перевірки транспортної служби телекомпанії ТВі було виявлено нецільове використання службового автомобіля марки Volvo. З метою усунення недоліків роботи транспортної служби керівництвом компанії було прийнято рішення про повернення цього автомобіля до автогосподарства компанії з подальшим використанням його виключно в службових цілях телекомпанії ТВі", - ідеться в документі.

 

Підписант листа Катерина Дикусарова сказала, що після отримання листа Княжицький сказав, що не віддасть автомобіль.

"Він сказав, що машину не поверне, поки між ним і Кагаловським не будуть з'ясовані питання, пов'язані з фінансовими взаєморозрахунками. Я сказала, що мені це невідомо, мені просто дали вказівку, аби в розпорядженні каналу перебував весь транспорт, який є в наявності", - відповіла Дикусарова.

У свою чергу, Княжицький підтвердив, що отримував такого листа, але на той момент він уже не користувався автомобілем.

Також він пояснив, що Дикусарова не мала повноважень вимагати в нього повернути автомобіль, оскільки вона працює на іншому підприємстві в структурі власності ТВі, ніж та, на яку оформлено машину.

Як відомо, закон "Про засади запобігання і протидії корупції" забороняє депутатам приймати дарунки та пожертви вартістю більше половини мінімальної заробітної плати, тобто більше 559 гривень станом на 21 листопада 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування