Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники маніпулюють відео з Тимошенко - Власенко

П'ятниця, 26 квітня 2013, 16:47

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє, що пенітенціарна служба маніпулює записами за її участі.

Про це розповів у п'ятницю Сергій Власенко, відповідаючи на запитання, що згідно з відеозаписами Тимошенко сама відмовляється на засідання апеляційного суду у справі про вбивство Щербаня.

Він розповів, що відмова Тимошенко стосується суду у Харкові і базується на рішенні Верховного суду щодо законного закриття справи Генпрокуратурою на підставі відсутності складу злочину.

"Тому, що ми розглядаємо у Харкові цілком незрозуміло, оскільки є рішення Верховного суду. Заради цієї справи Тимошенко не готова ставити під удар ставити своє здоров'я, але вона вимагає, незважаючи на стан здоров'я, своєї участі у цій абсурдній, сфальшованій справі (щодо вбивства щербаня) через занадто тяжкі обвинувачення", - сказав він.

На уточненням про те, що перед початком засідання у києві пенітенціарна служба зазвичай оприлюднює відео, на якому Тимошенко не реагує на пропозиції прибути до суду, Власенко відповів:

"Тюремники сьогодні є монопольними власниками відео. Юлія Володимирівна неодноразово просила запросити журналістів в момент, коли тюремники приходять до не ї вимагати відмови", - вважає Власенко.

"А коли люди вони мають можливість міняти відео з того, що стосується Харкова на те, що стосується Києва, то звичайно це є безмежним простором для маніпуляцій", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...