Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонали і комуністи зірвали засідання регламентного комітету

Середа, 3 квітня 2013, 18:08

Представники Партії регіонів та Компартії не з’явилися на засідання Регламентного комітету Верховної Ради у повному складі.

Про це повідомив перший заступник глави комітету, депутат від "Батьківщини" Андрій Пишний, якого цитує прес-служба партії.

Метою цього засідання, за його словами, був розгляд питання щодо резолюції недовіри уряду, ініційованої представниками 3 опозиційних фракцій.

Пишний підкреслив, що про час та місце проведення комітету усі члени були повідомлені заздалегідь.

Він наголосив, що представники від опозиційних фракцій, які входять до складу Регламентного комітету, вимагають від його глави Володимира Макеєнка негайно скликати засідання комітету, щоб затвердити графік роботи самого комітету та підкомітетів.

"Спільна позиція представників опозиційних фракцій наступна: Регламентний комітет нарешті повинен запрацювати повноцінно, у відповідності до регламенту та законодавства України", - наголосив депутат.

У свою чергу депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв повідомив, що Комітет з питань правової політики Верховної Ради підтримав резолюцію недовіри уряду Миколи Азарова.

"Комітет на своєму засіданні в середу підтримав резолюцію недовіри Кабінету міністрів Азарова", - цитує депутата "Інтерфакс-Україна".

За його словами, він має інформацію про те, що ще кілька комітетів на своїх засіданнях також підтримали дану резолюцію.

Опозиція у Комітеті з питань правової політики має більшість.

Глава комітету питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Анатолій Гриценко повідомив, що депутати проголосували за недовіру уряду.

"7:3 на користь відставки уряду Азарова", - написав він у своєму Facebook.

Як повідомлялося, в середу спікер парламенту Володимир Рибак доручив усім комітетам розглянути і прийняти рішення по резолюції недовіри Кабінету міністрів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування